Πώς να στήσεις ένα αυτοσχέδιο μπόουλινγκ για τα παιδιά σου

Πώς να στήσεις ένα αυτοσχέδιο μπόουλινγκ για τα παιδιά σου

Τα πήγες μια φορά να παίξουν μπόουλινγκ ή το είδαν στην τηλεόραση και από τότε θέλουν να παίζουν αποκλειστικά και μόνον αυτό. Από την άλλη μπόουλινγκ δεν έχει και κάθε γειτονιά ή περιοχή, οπότε μάλλον θα πρέπει να τρέχεις. Η καλύτερη λύση είναι να τα ξεγελάσεις φτιάχνοντας ένα αυτοσχέδιο μπόουλινγκ στο σπίτι.

Θα χρειαστείς μερικά άδεια πλαστικά μπουκάλια από αναψυκτικά ή εμφιαλωμένο νερό. Θα χρειαστείς και μερικές πλαστικές μπάλες μεσαίου μεγέθους. Θα πρέπει να στήσεις τα μπουκάλια όρθια όπως στο μπόουλινγκ και να αφήσεις μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα μπουκάλια και τη θέση από όπου θα τα σημαδέψει ο παίκτης με τη μπάλα του. Βάζεις τις μπάλες σε ένα καλάθι στο σημείο όπου στέκεται ο παίκτης και το παιχνίδι αρχίζει.

Είναι αναμφισβήτητα το πιο απλό αυτοσχέδιο παιχνίδι και μάλιστα μπορείς να το στήνεις και να το ξεστήνεις χωρίς να χρειάζεται να έχεις μόνιμα μια εγκατάσταση στημένη μέσα στο σπίτι. Το μόνο που στην πραγματικότητα πρέπει να κάνεις, είναι να μαζεύεις τα άδεια πλαστικά μπουκάλια μέχρι να βαρεθούν να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Και μην ξεχάσεις να απομακρύνεις από κοντά τα εύθραυστα αντικείμενα. Κρίμα να έχουμε δράματα…

Share This

Leave a Comment